<The> Impact of Economic Diplomacy on the Fulfilment of the Slovak Pro-Export Policy Goals - Ružeková, Viera, 1957-
Využitie metód vedeckého výskumu na zhodnotenie vplyvu slovenskej ekonomickej diplomacie na plnenie cieľov proexportnej politiky. Modely ekonomickej diplomacie a ich vplyv na vývoj ekonomiky a export. Skúmanie úloh inovatívnej diplomacie.