Koncept duálnej cirkulácie v čínskej ekonomike a jej hospodárske dôsledky - Dudáš, Tomáš, 1976-
Koncept duálnej cirkulácie, jej pozadie a dôsledky pre budúcnosť čínskej ekonomiky. Historické pozadie vzniku nového konceptu, koncept samotný, jeho zapracovanie do aktuálnych čínskych strategických dokumentov a vplyv tejto stratégie na ekonomiku Číny a tiež aj na celé svetové hospodárstvo.