Dopady dane z poistenia, príklad Slovenskej republiky - Kušnírová, Jana, 1977-
Hlavnou témou článku je identifikácia a kvantifikácia účinkov zavedenia dane z poistenia v Slovenskej republike. Na základe prieskumu zhodnotenie vplyvu zavedenia dane z poistenia na vybrané poistné produkty a preukázanie vplyvu dane z poistenia na rast cien poistných produktov.