Nezmyselná rusofóbia od hysterického vyvolávania po možné neželané následky – I - Škvrnda, František
Západná mediálno-politická mašinéria ako živná pôda pre šírenie dezinformácií. Aféra Vrbětice po 6 a pol roku ako prejav hoaxu a dezinformačnej kampane v hybridnej vojne Západu proti Rusku. Pseudosolidarita slovenskej vládnej štvorkoalície vedenej Matovičom.