Nezmyselná rusofóbia od hysterického vyvolávania po možné neželané následky – II - Škvrnda, František
Pokračovanie článku Nezmyselná rusofóbia od hysterického vyvolávania po možné neželané následky – I. Informovanosť o Vrběticiach pred 6 a pol rokom. Vybrané nezrovnalosti vo vládnej interpretácii udalosti uvádzanej v českom hlavnom mediálno-politickom prúde. Sled rusofóbnych akcií ČR. Vybrané medzinárodnopolitické aspekty a súvislosti aféry.