Nová ruská Stratégia národnej bezpečnosti - Škvrnda, František
Nová ruská Stratégia národnej bezpečnosti a jej charakteristika. Úpadok vplyvu Západu vedeného USA vo svetovej politike. Základné časti Stratégie národnej bezpečnosti RF. Stratégia o Rusku v súčasnom svete. Zaistenie národnej bezpečnosti Ruska.