Sociálny rozmer zdaňovania majetku v SR - Belkovicsová, Daša, 1982-
Poukázanie na príklade zdaňovania bývania na medziročné zmeny daňového zaťaženia vybraných daňovníkov krajských miest v súvislosti so sociálnym rozmerom zdaňovania majetku.