Súčasný vývoj e-commerce v Európe v kontexte pandémie Covid-19 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Zhodnotenie súčasného stavu elektronického obchodu v Európe so zameraním na maloobchodný sektor. Očakáva sa, že maloobchodné tržby z elektronického obchodu B2C budú v nasledujúcich rokoch rásť, ale pomalšie. Tento rast je priamym dôsledkom zrýchlenia spôsobeného pandémiou koronavírusu.