Vybrané aspekty rozvoja regiónov Slovenska - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Predstavenie ekonomických a sociálnych špecifík jednotlivých regiónov Slovenska prostredníctvom vybraných ukazovateľov ako je populácia, nezamestnanosť, hrubé mzdy, hrubá pridaná hodnota, priame zahraničné investície, či podnikateľská aktivita. Zameranie na vývoj týchto ukazovateľov v rokoch 2015-2019.