Division of One Employment Contract Between Two Employers - Poruban, Andrej
Možnosť rozdelenia práv a povinností vyplývajúcich z pracovných zmlúv jedného zamestnanca na niekoľko pracovnoprávnych vzťahov na polovičný úväzok. Praktické dôsledky rozdelenia pracovnej zmluvy.