Právo spoločníka spoločnosti s ručením obmedzeným na informácie po R 44/2019 - Csach, Kristián
Právo spoločníka obchodnej spoločnosti na informácie ako z jedno z jeho najdôležitejších práv. Rôznorodosť legislatívneho vyjadrenia informačného práva v obchodných spoločnostiach a družstve. Doterajší pohľad na danú legislatívu. Obmedzenie práva na informácie podľa R 44/2019. Poukázanie na negatívne dôsledky daného rozhodnutia.