Analýza obchodu s konvenčnými zbraňami v krajinách V4 - Chrvalová, Lujza, 1994-
Kvantitatívne a kvalitatívne údaje týkajúce sa obchodu so zbraňami krajín V4 a na ich základe spoločné a rozdielne znaky. Miera zapojenia sa krajín V4 do medzinárodnej legislatívy v oblasti konvenčných zbraní, uvalené zbrojné embargá a zahraničný obchod s ťažkými konvenčnými zbraňami z pohľadu jeho objemov, vývoja a trendov, ako aj teritoriálnej a komoditnej štruktúry.