Odporovateľnosť dohodou o započítaní pohľadávok - Maliar, Martin
Objasnenie pravidiel ovplyvňujúcich započítanie v insolvenčnej situácii, ktorá ešte nebola zistená. Ich konfrontácia s pravidlami pre započítanie použiteľnými pre započítanie v konkurze.