Odstúpenie od zmluvy o zájazde cestujúcim po 14. septembri 2021 - Jurčová, Monika
Aplikovateľnosť a význam § 33a zákona o zájazdoch po 14. septembri 2021. Poukázanie na ustanovenia, ktorú sú stále aktuálne aplikovateľné. Odlišnosti ohľadom zmeny a ukončenia zmluvy v rámci § 20 a § 21 zákona o zájazdoch.