Projekt ADR - Úvodná konferencia národného projektu k civilnej mediácii a restoratívnej justícii - Swanová, Beata
Informácia o konferencii, ktorej cieľom bolo predstaviť samotný projekt. Ciele projektu je zvýšiť využívanie mediácie v kontexte restoratívnej justície a zároveň širšie využívať mediáciu v sporoch.