Regulatory Mechanism of Investment Territorial Development: Indicators and Strategic Imperatives - Karpenko, Lidiia
Moderné nástroje na budovanie regulačného mechanizmu investičného územného rozvoja, ktorý má špeciálnu platformu ukazovateľov a strategických imperatívov. Funkčný aspekt a systém indikátorov investičného návrhu rozvoja území ako inštrumentálneho základu a niekoľko aktívnych všeobecných zásad rozvoja stratégie. Nástrojový základ pre extrapoláciu a budovanie rozvoja inovatívnych a investičných území. Koncepčné základy možných rizík a zásadná ekonomická interpretácia v medzinárodnom obchode. Ekonomické štatistické prieskumy priamych zahraničných investícií v regióne Odesa. Systematizácia hlavných ukazovateľov, ktoré sa používajú v ekonomických a štatistických metódach na predpovedanie úrovne rizika pri hodnotení účinnosti investičných projektov.