Transformácie vedúce k udržateľnému vývoju svetovej ekonomiky - Kiner, Andrej, 1996-
Kľúčové aspekty, ktorých transformácia bude mať pozitívny vplyv na budúci vývoj planéty a jej obyvateľov. Vychádzajúc z TWI2050 vyplýva, že nevyhnutné zmeny musia byť realizované v oblasti vzdelania, bývania a energetiky. Nevyhnutná je taktiež aj implementácia digitálnych technológií a umelej inteligencie vo výrobnej, ako aj spoločenskej sfére. Úvahy o potencionálnych nástrojoch, ktoré môžu byť použité s cieľom zabezpečiť udržateľný vývoj ekonomiky.