Bratislava ako zamestnávateľ zahraničnej migrácie - Seresová, Terézia, 1991-
Problematika zamestnávania zahraničnej migrácie na území Bratislavy. Poznatky vedeckej obce ohľadom zamestnávania zahraničnej migrácie na regionálnej úrovni. Štatistika zamestnanej zahraničnej migrácie v Bratislave a problematika zamestnávania zahraničnej migrácie z pohľadu zamestnávateľov.