Viktor Orbán’s Mafia State: A Social Network Analysis - Szabó, Jakub, 1996-
Nedemokratické režimy sa zaoberajú rôznymi druhmi informačných asymetrií. Účinnosť týchto troch prístupov k stabilite Orbánovho mafiánskeho štátu pomocou analýzy sociálnych sietí. Všeobecné hodnotenie Orbánovho režimu, rôzne prístupy k tomu, čo predstavuje a maďarská koncepcia Orbánovho režimu ako štátu mafie. Gerschewského tri pilierové štruktúry stability nedemokratických režimov.