Priamyje inostrannyje investicii v Slovackoj respublike - Brocková, Katarína, 1976-
Priame zahraničné investície (PZI) a ich úloha v ekonomika Slovenskej republiky. Faktory ovplyvňujúce rozhodnutie zahraničných investorov vstúpiť do slovenskej ekonomiky. Dôsledky zahraničných investícií v slovenskej ekonomike a výhody a nevýhody priamych zahraničných investícií. Sektorová štruktúra PZI na Slovensku.