Institutional Provision of Destination Management in the Most Important and in the Crisis Period the Most Vulnerable Regions of Tourism in Slovakia - Michálková, Anna, 1968-
Cieľom predloženej state je skúmanie špecifickej situácie v inštitucionálnom zabezpečení cestovného ruchu na Slovensku s osobitným zreteľom na najvýznamnejšie a v krízovom období najzraniteľnejšie regióny cestovného ruchu, ich identifikácia je čiastkovým cieľom state. Skúmanie je vzhľadom na aktuálne krízové obdobie doplnené zisťovaním faktorov zmeny zamestnanosti, sústreďujúc sa najmä na konkurencieschopnosť regiónu.