Priamyje inostrannyje investicii v respublike Kazachstan - Baleha, Andrianna, 1990-
Investičná činnosť Kazachstanu ako významný stimul pre udržateľný hospodársky rast a zvyšovanie hospodárstva na nové technologické úrovne. Dôležitosť priamych zahraničných investícií (PZI) pre ekonomiku. Trend vo vývoji prílevu PZI do Kazašskej republiky od nezávislosti do roku 2019-2020. Analýza územnej a sektorovej štruktúry investícií v krajine.