Multi Vehicle Routing Problem Depending on Vehicle Load - Pekár, Juraj, 1972-
Plánovanie dopravy s dôrazom na efektivitu a environmentálny aspekt. Problémy v oblasti logistiky dopravy. Problém so smerovaním viacerých vozidiel v závislosti od zaťaženia vozidla (MVRPVL).