Investicii, innovacii i maľij biznes - kejs Slovakija - Pocklan, Marek, 1995-
Podpora malých a stredných podnikov vládou a inovačný potenciál krajiny. Podpora malých a stredných podnikateľov na Slovensku prostredníctvom rôznych preferenčných daňových režimov.