Kompetencie komunálnej sféry v oblasti odpadového hospodárstva na Slovensku - Rožová, Lucia
Zhodnotenie úrovne hospodárenia a efektívnosti vykonávania kompetencie v oblasti odpadového hospodárstva všetkých slovenských okresných miest prostredníctvom kvantifikácie vybraných benchmarkingových indikátorov.