Změna chování zákazníka v době „koronavirové“ - Kostrhůnová, Dagmar
Zmeny v psychológii správania zákazníkov, ktoré nastali v dôsledku mimoriadnej situácie COVID-19. Pozastavenie práce reklamných agentúr a strata významu reklamy. Spotrebiteľské správanie a ochrana životného prostredia.