Basic Elements of Integral Management in Small and Medium-Sized Companies in the Czech Republic - Nesiba, Jiří
Analýza implementácie prvkov integrálneho riadenia v MSP v ČR prostredníctvom dotazníkov. Výsledky preukázali tri zložky (sektory) organizačného manažmentu a to: obehovú ekonomiku, zákonnosť a sociálnu kultúru.