<The> Role of Cryptocurrencies in the Portfolio Optimization During the COVID-19 Pandemic - Bilka, Matúš, 1995-
Zhodnotenie výkonnosti kryptomien počas pandémie a ich potenciálnej úlohy pri diverzifikácii portfólia. Použitie metodiky Conditional Value at Risk.