Promoting EU Values in International Agreements - Jančíková, Eva, 1960-
Identifikácia medzinárodných zmlúv uzatvorených medzi EÚ a jej členskými štátmi a ďalšími subjektmi medzinárodného práva, vrátane hodnôt, uvedených v zmluve. Uzatváranie medzinárodných a obchodných zmlúv na úrovni EÚ. Štruktrúra zmlúv.