<The> Impact of COVID-19 on Formation and Evaluation of Portfolio Performance: A Case of Indonesia - Nurhayati, Immas
Testovanie výkonnosti portfólia pomocou Sharpe single indexového modelu. Negatívny vplyv COVID-19 na akciový trh a strata investorov na svojich portfóliách. Potreba vyhodnotenia výkonnosti portfólií investormi a reštrukturalizácia nových portfólií v súvislosti s pandémiou COVID-19.