Otraslevyje osobenosti analiza effektivnosti investicionych projektov - Elokhova, Irina Vladimirovna
Hlavné problémy, ktoré vznikajú pri hodnotení efektívnosti investičných projektov v reálnych aktívach podniku tradičnou metódou. Potreba zavedenia odvetvovo-špecifických metód hodnotenia efektívnosti investičných projektov na základe špecifických faktorov konkrétneho odvetvia a s prihliadnutím na kategóriu zložitosti, jedinečnosti projektu, jeho financovania a pod.