Otvorenie a uzavretie účtovných kníh u právnických osôb - Adamíková, Monika
Otvorenie účtovných kníh a postup otvorenia účtovných kníh. Postup uzavretia účtovných kníh. Špecifiká otvorenia a uzavretia účtovných kníh. Zmena právnej formy, likvidácia a konkurz.