Tichý spoločník z hľadiska účtovníctva a dane - Gášpárová, Eva
Tiché spoločenstvo ako právny vzťah uzatvorený medzi podnikateľským subjektom a tichým spoločníkom. Vklad tichého spoločníka. Podiel tichého spoločníka na zisku a jeho zdanenie. Podiel tichého spoločníka na strate.