On-line prezentace nabízí značkám řadu příležitostí, je efektivní a přesně měřitelná - Kapuciánová, Aneta
Spoločnosť Seznam.cz a jej ponuka nástrojov na on-line prezentáciu výkonnostnej alebo brandovej kampane klientov. Videoreklama a produktové inzeráty. Automatický nákup inzercie - programatická reklama a RTB (Real Time Bidding). Nastavenie cieľovej skupiny osloveného publika ako kľúč pre úspech kampane.