Digitalizace jako součást strategie SMB - Janča, Jan
Očakávania od digitalizácie v dobe pred krízou a digitalizácia SMB (malé a stredné firmy) v dobe pandémie COVID-19. Úroveň digitalizácie v SMB. Postup a pravidlá pre začatie s digitálnou transformáciou. Doporučené oblasti digitálnej transformácie. Digitálne nástroje napomáhajúce získavať a udržiavať zákazníkov.