Technika spojuje sklad a výrobu - Toman, Pavel
Nástup automatizácie vo všetkých oblastiach manipulačnej techniky, pričom najdynamickejší rozvoj zaznamenáva zásobovanie výroby. Dopravníkové systémy sú stále sofistikovanejšie, charakteristický v tejto oblasti je nástup robotických vozíkov, či ťahačov. Uplatnenie automatizácie najmä pri automatizácii celých logistických procesov. Pohľad do budúcnosti a miesto človeka v procese automatizácie.