Firmy se na sezonu dobře připravily - Toman, Pavel
Priebeh predvianočnej prípravy v e-shopoch a u balíkových dopravcov. Situácie, na ktoré sa pracovníci pracujúci pre internetový obchod musia pripraviť. Obavy firiem spojené s dopravou z Ázie a možným nedostatkom tovaru. Rozvoj logistickej infraštruktúry u firiem v posledných mesiacoch a zabezpečovanie pracovníkov na zimný nápor zásielok. Odpovede na anketové otázky k uvedenej téme.