Afilace a pobočky nejen v námořní dopravě
Agenti pôsobiaci v námornej doprave i nekorporačných podnikoch a ich služby pre námorné lode v prístavoch. Ide predovšetkým o činnosti ako nakládky a vykládky tovaru, opravy a dokovanie.