Spoločenstvo vlastníkov bytov a nebytových priestorov z daňového a účtovného hľadiska - Gášpárová, Eva
Definovanie spoločenstva vlastníkov bytov a nebytových priestorov, správy bytového domu a fondu prevádzky, údržby a opráv. Spoločenstvo vlastníkov bytov a nebytových priestorov z daňového a účtovného hľadiska.