Náklady na obstaranie dlhodobého hmotného majetku - Novotná, Ľudmila
Obstarávanie dlhodobého majetku a náklady s ním súvisiace zahrnuté do obstarávacej ceny. Uvedenie majetku do užívania. Náklady nevstupujúce do obstarávacej ceny dlhodobého majetku. Poplatky spojené s obstaraním majetku a poplatky súvisiace s obstaraním motorového vozidla. Náklady na sprostredkovanie kúpy majetku, náklady na stavebný dozor, zabezpečovacie a konzervačné práce, účtovanie nákladov na vyvolanú investíciu a náklady na biologickú rekultiváciu. Náklady na obstaranie dlhodobého nehmotného majetku.