Insight on Trends of Academic Research into Family Business - Petrů, Naděžda
Výzkumná problematika rodinného podnikania z pohľadu tematických okruhov, vedeckých metód a veľkosti výskumnej vzorky. Metódy vhodné pre skúmanie problematiky rodinného podnikania. Pokrok, stav chápania problémov a výskumných metód v Poľsku, na Slovensku, v Maďarsku, v Bulharsku a Českej republike.