<The> Ability to Reduce the Expectation Gap Between Financial Reporting Users and Auditors: an Analytical Study of Sudit Offices in Iraq - Abdulahad, Alaa Fareed
Skúmanie priepasti medzi finančnou komunitou a používateľmi finančných správ a audítorov, ako aj spôsobov, ako túto priepasť zmenšiť analytickou štúdiou názorov. Hlavným dôvodom rozdielu v očakávaniach v audítorskej profesii z pohľadu používateľov finančných správ je nedostatočná výkonnosť audítora. Zodpovednosť a nedostatok audítorských štandardov je hlavným dôvodom rozdielov v očakávaniach v audítorskej profesii z pohľadu audítorov.