Stabilization of Employees in Tourism in Slovakia Through their Motivation - Smerek, Lukáš
Faktory, ktoré motivujú zamestnancov v cestovnom ruchu na Slovensku, aby naďalej pracovali pre svojho súčasného zamestnávateľa. Rozdiely vo vnímaní vybraných motivačných faktorov medzi pohlaviami a zamestnancami s rôznymi úrovňami vzdelania a ruchu.