Are Real Estate Prices Evolving into an Asset Price Bubble? - Kloppenburg, Wolfganf
Porovnanie a analýza vývoj cien nehnuteľností v najvýznamnejších krajinách OECD s cenami v Nemecku. Model cien nehnuteľností poskytujúci informácie o cenovej bubline. Identifikácie bublín v cenách nehnuteľností.