"Zelený" nákupný proces spotrebiteľa a jeho faktory v kontexte ekologických inovácií - Slašťanová, Nikola
"Zelený" model nákupu spotrebiteľov. Spotrebiteľské správanie pri ekologických produktoch a inováciách. "Zelené" faktory ovplyvňujúce nákup. Demografické premenné, ktoré majú významný vplyv na environmentálne a ekologické nákupné správanie spotrebiteľov.