What are the Challenges to the Insolvency Law in the 21st Century? - Adamus, Rafał
Esej skúmajúca ďalší možný vývoj insolvenčného práva. Stručný historický opis vývin daného práva. Problematika možných zmien axiologických predpokladov zákona o platobnej neschopnosti v 21. storočí v dôsledku technickej revolúcie. Myšlienka predikcie platobnej neschopnosti a problém majetku dlžníka vo virtuálnom svete.