Výnos dane za ubytovanie na Slovensku v rokoch 2019 a 2020 - Hornok, Michal
Zodpovednosť využívania verejných zdrojov sa preniesla na obce, mestá a samosprávne kraje. Zdaňovanie prechodného ubytovania. Výnos dane za ubytovanie a jej vplyv na príjmy miestnych rozpočtov a s tým spojené dôsledky. Posúdenie regionálneho rozloženia výnosu dane za ubytovanie, jej vply na veľkosť štátnej dotácie na podporu cestovného ruchu.