Vlijanije innovacij na predprinimateľskuju sredu v Kazachstane - Baleha, Andrianna, 1990-
Kazachstan a zvyšovanie úrovne inovácií a know-how v podnikateľskej činnosti štátu. Nízka úroveň inovácií vo výrobnom procese v Kazachstane v porovnaní s inými krajinami. Nedostatok financií a nízky dopyt po inovatívnych produktoch v Kazachstane.