Innovacionnaja politika Slovackoj respubliki - Brocková, Katarína, 1976-
Porovnanie ekonomickej úrovne Slovenska s medzinárodnou úrovňou inovácií. Účasť Slovenskej republiky na globálnych inováciách. Inovačná politika Slovenskej republiky. Objem finančných prostriedkov, ktoré štát investuje do vedy a výskumu, ako faktor úspechu pri zavádzaní inovácií.