Používanie automobilu zahrnutého do obchodného majetku v podnikaní - Boráková, Marta
Použitie vozidla pri podnikaní v samostatnej zárobkovej činnosti u fyzických a právnických osôb. Správna orientácia v meniacej sa legislatíve v čase pandémie právnických a fyzických osôb. Používanie automobilu zahrnutého do obchodného majetku v podnikaní. Vozidlo ako majetok pri dosahovaní príjmov podľa § 6 Zákona o dani z príjmov.